De Gigolo in Amsterdam

Gigolo in Amsterdam

Ik heb eerder nooit zelf een gigolo durven zoeken omdat ik op de een of andere manier altijd bang was voor bijklussende loodgieters en glazenwassers in hun zondagse pak en daar houd ik niet zo van. zat eerst bij een bureau dat voornamelijk studenten van de uni contracteert (én tráint!), dus had sowieso wel een leuke avond gehad qua gespreksstof.

Het grote voordeel vind ik dat je NUL verplichtingen voelt naar elkaar en de deal tevoren duidelijk is. Geen geouwehoer met verliefd worden en verschillende verwachtingen en gestalk en ouders. (Of iemand meenemen die vervolgens áltijd als je hem tegenkomt er toespeling over maakt in bijzijn van jouw gezelschap, of blíjft vissen naar nog een keer, pfffff) Heerlijk! En waar vind je een one night stand die het geen punt vindt je eerst een supermassage van een uur te geven? Ik tref ze niet!
gigolo vinden

3 thoughts on “De Gigolo in Amsterdam

 1. Mijn naam is Prins 24 jaar.
  Pendellend tussen het mooie wateren van Texel tot aan de Hoge bergen in België.
  Ben een casanova van nature, en ben een gigolo in opleiding. Ik doe er alles voor om een vrouw aan haar behoefte te voldoen. Normaal/gespierd postuur, Half lang krullend haar, Licht getint, geen bril baard of snor, op verzoek rokend. Absoluut uiterst verzorgd, 100 % hygienne, en lekker ruikend. In een zeer goede conditie.
  Ben inhoudelijk, charmant, dienstbaar, sociaal, algemeen ontwikkeld op vele gebieden, zowel zakelijk als sociaal.
  Kan je menemen op een reis door de wereld van erotiek, maar je ook naar jou wensen amuseren en bevredigen.
  Hetzij in rollenspel, evt. op voorhand besproken. Hetzij voor een uur, hetzij voor een weekeinde of langer,
  Er zijn vele mannen die zich aanbieden, en enkel uit zijn op 1 ding, daarvoor hoef je mij niet arrangeren. Alles is bespreekbaar.
  Ik bezoek mijn vrouwelijke gasten op lokatie of hotel in het midden en eventueel in een hogere kader. Ook voor dinerdates of zakenreis.
  Ook als je een vriendin eens een gigolo cadeau wil doen kan je mij arrangeren.
  Beheers de Nederlandse, Engelse taal.
  Mijn vrouwelijke gasten zijn tussen de 18 en 58 jaar goed gehumeurd, vezorgd en hygiene
  Alvast een kus waar jij hem hebben wilt.
  Prins

 2. Good day.
  I would be interested in working as Gigolo in Amsterdam. Could you help me, what can I do?
  Where can I go to have an interview?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *